Advertisement

Καρδιά

Καρδιά


Το Παγκόσμιο Φορτίο της Νόσου Μελέτη (GBD) είναι η πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια επιδημιολογική μελέτη παρατήρησης για την ημερομηνία. Πώς Alzheimer επηρεάζει το άτομο; Το αλτσχάιμερ μπορεί να προκαλέσει το άτομο να χαλαρώσει της πνευματικής του λειτουργίες.


Η εκφυλιστική νόσος χαρακτηρίζεται από μια σειρά από διαταραχές. Τους ιστούς του εγκεφάλου που θα αρχίσει να επιδεινώνεται. Το αποτέλεσμα προκαλεί τους ιστούς του εγκεφάλου να καταρρεύσει. Νόσο του Alzheimer (AD) επηρεάζει το νευρικό ιστό. Σιγά-σιγά η ασθένεια δάκρυα κάτω τις λειτουργίες του εγκεφάλου, μέχρι να φτάσει στο κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ). Η κατάσταση προκαλεί στον ασθενή για να γίνει λιγότερο ενήμεροι. Γεροντική συνθηκών αποτέλεσμα ο ασθενής να ξεχάσουμε και να αισθάνονται σύγχυση. Καθώς η νόσος εξελίσσεται, ο ασθενής θα πρέπει ανεπαρκής δενδρίτες, μιτοχόνδρια, και ούτω καθεξής. Η κατάσταση προκαλεί συσσώρευση πλάκας, όπου ο ασθενής θα χάσει μικροσκοπική neurofibrillary ίνες. Σε αυτό το στάδιο, το σώμα των κυττάρων, δενδρίτες, axon, κ. λπ., που περιβάλλουν τα νευρικά κύτταρα κουβάρι, το οποίο διοχετεύει στο κεντρικό νευρικό σύστημα.


https://peiratikon.com

Όλα Όρεγκον γιατρούς, άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και laboratorians απαιτείται από το νόμο να αναφέρουν ορισμένες ασθένειες και συνθήκες για τις τοπικές υπηρεσίες υγείας (pdf) Μερικές περιπτώσεις υπόκεινται σε περιορισμούς (ΚΟΥΠΊ Τμήμα 19) σχετικά με τη σχολική φοίτηση, ημέρα παρακολούθησης φροντίδας, φροντίδα του ασθενή, και το χειρισμό των τροφίμων. Υποβολή εκθέσεων επιτρέπει την κατάλληλη δημόσια υγεία παρακολούθηση για ασθενείς, που βοηθά στον εντοπισμό των εστιών, και παρέχει μια καλύτερη κατανόηση του Όρεγκον νοσηρότητα μοτίβα. Το 2007, το Όρεγκον Νομοθετική Συνέλευση περάσει HB 2524 (pdf) που επιτρέπει την Υγειονομική Περίθαλψη Λοίμωξη κατά τη Συμβουλευτική Επιτροπή, ένα νόμο εντολή επιτροπή, για να συμβουλεύει το Όρεγκον Υγειονομικής Πολιτικής και Έρευνας (OHPR) για την ανάπτυξη του τομέα της υγείας μολύνσεις πρόγραμμα αναφοράς στο Όρεγκον.

Πρώτον, αυτοκτονιών μεταξύ των νέων ηλικίας μεταξύ 15 και 24 κατατάσσεται ως η τρίτη αιτία θανάτου (National Center for Health Statistics, 2002). Αυτό αντιπροσωπεύει το 7,9 θανάτους ανά 100.

000 άτομα, με το αρσενικό προς το θηλυκό αναλογία 3:1. Μεταξύ των ηλικιών 20-24, αυτοκτονία αξιώσεις τη ζωή σε 12 άτομα ανά 100.000, με το αρσενικό προς το θηλυκό αναλογία 7:1 (Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, 2001). Τις τελευταίες δεκαετίες, εφηβικές αυτοκτονίες έχουν σταθερά σε άνοδο. Στην πραγματικότητα, σε μια μελέτη που διεξήχθη από το λύκειο σε ηλικία μαθητές, όσο το 15% έχουν κάνει τουλάχιστον μία απόπειρα αυτοκτονίας (King, 1997), με τα κορίτσια εφήβων είναι ιδιαίτερα ευάλωτες (Lewinsohn, Rohde, Σίλεϊ, & Baldwin, 2001). Οι έφηβοι που πάσχουν από κατάθλιψη και κατάχρηση ουσιών βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο, και οι δύο από αυτούς τους παράγοντες είναι σε άνοδο (Gould & Kramer, 2001). Ίσως οι έφηβοι είναι περισσότερο σε κίνδυνο λόγω της έλλειψης οικονομικών και κοινωνικών πόρων, η έλλειψη συναισθηματική αυτο-ελέγχου, φτωχότερη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, και την έλλειψη κινητικότητας (Reynolds & Mazza, 1994).

Την υγεία και την ασθένεια, όπως και πολλές άλλες έννοιες, δεν είναι ούτε αμιγώς επιστημονική, ούτε αποκλειστικά ένα μέρος της κοινής λογικής. Έχουν ένα σπίτι σε δύο επιστημονικές θεωρίες και καθημερινή σκέψη. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα για κάθε φιλοσοφική υπόψη: ας υποθέσουμε ότι προσπαθούμε να πούμε τι για την υγεία και την ασθένεια πολύ το ποσό, από το οποίο να προκύπτει ότι η επιστημονική έννοια θα πρέπει να ταιριάζει με τα γεγονότα σχετικά με τον κόσμο. Αν η εικόνα που έχουμε καταλήξει με αποκλίνει πολύ από την λαϊκή σκέψη, πρέπει να ανησυχώ; Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η καθημερινή γλώσσα βάζει περιορισμούς στην έννοια της υγείας που πρέπει να τηρούνται, και ότι αν προχωρήσουμε πολύ μακριά από την συνήθη χρήση, έχουμε σταματήσει να μιλάμε για υγεία και άρχισε να μιλάει για κάτι άλλο. Επιπλέον, δεν είναι πραγματικά δυνατό να υποστηριχθεί ότι η επιστημονική και λαϊκή χρήσεις των εννοιών είναι πλήρως ανεξάρτητη από την ανάπτυξη της επιστήμης επηρεάζει την καθημερινή σκέψη, και πολλές επιστημονικές έννοιες αρχίζουν στην προ-επιστημονική πλαίσια και φέρουν τα σήματα αυτών ρίζες της βαθιά στην καριέρα τους.

Το άγχος έχει γίνει μια αναπόφευκτη συνέπεια της σύγχρονης ζωής, και θα υπόκεινται σε αυξημένες ποσότητες σε καθημερινή βάση. Ο όρος στρες ήταν αρχικά επινοήθηκε και ορίζεται από τον Hans Selye το 1936 ως "η μη ειδική αντίδραση του σώματος σε κάθε απαίτηση για αλλαγή." Αυτό σημαίνει ότι είμαστε όλοι υποβληθεί σε στρες, αλλά τα αποτελέσματά της στο σώμα μας διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την βαρύτητα και το πώς θα χειριστεί την αγχωτική κατάσταση. Selye διαπίστωσε ότι υπήρχαν δύο είδη άγχους, θετικές και αρνητικές. Θετική στρεσογόνους παράγοντες, ή eustress, είναι καταστάσεις που θεωρούνται για να είναι ευτυχισμένος ή καλό, όπως γάμους, τον τοκετό ή μεγάλο οικογενειακές διακοπές.

Αρνητικές πιέσεις, ή αγωνία, είναι καταστάσεις που είναι τραυματική ή δυστυχισμένος, όπως ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου ή ένα ατύχημα.

Αλλά αν η κατάσταση είναι θετική ή αρνητική, αυτό το ποσοστό φθοράς εκτιθέμεθα τελικά να παίρνει το φόρο του για τα σώματά μας, και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το άγχος είναι σημαντική.

All rights reserved: skyviewint.com - https://skyviewint.com - © 2017